Изи Кредит като работодател

Изи Асет Мениджмънт АД, по-позната чрез търговското си наименование, като Изи Кредит е българска компания с международни стандарти на работа и е сред най-големите работодатели в страната.

Изи Кредит е най-динамично развиващата се българска небанкова финансова институция. Компанията е лидер на пазара на бързи заеми, както в България, така и в страните, в които има филиали: Румъния, Украйна и Полша.

В компанията, в това число и в международните й филиали, работят над 6500 служители, по-голямата част от които са Кредитни консултанти, а в централен офис в гр. София са заети около 200 експерти в най-различни области: търговия, маркетинг, международен бизнес, човешки капитал, право, финанси, счетоводство, статистика, корпоративна сигурност, информационни и компютърни технологии. Компанията разполага и със свой кол център, чрез който осигурява гъвкаво и качествено обслужване на своите клиенти. 

 

Заемите й се отпускат чрез добре обучени и мотивирани кредитни консултанти: много бързо – до 24 часа от заявката, много удобно – в дома на клиента и при минимални изисквания.


Днес Изи Кредит в цифри:


Над70% от населението на България познава марката Изи Кредит


Над 1.4 мил. отпуснати кредита


Над 3 500 мъже и жени в България


Над 150 офиса в България


През 2013 година Изи Кредит беше класирана сред финалистите в категория „Най-предпочитан работодател с над 500 служители” от Българската асоциация за управление на хора. 2014 година компанията отново е сред финалистите в престижната надпревара, този път в категория: Най-добра стратегия за интегриране на образованието в бизнеса“.

 

Кой според нас е идеалният кандидат за работа
"Най-ценните качества, които откриваме в хората са адаптивността, инициативността и отговорността. Онези, които преди да започнат да искат, са склонни да дават..."
Прочети повече

 

Изи Кредит е организация, която предоставя възможности за кариерно развитие и програми за индивидуално обучение на своите служители.

Към компанията функционира обучителен център - Изи Академия”, в която се организират вътрешни и външни обучения. За вътрешните се грижи специално звено от бизнес треньори, обособено в самостоятелен отдел. Компанията предоставя на своите служители и глобални възможности за кариера на мениджърски позиции в своите филиали в чужбина.

Изи Кредит работи с 10 кариерни центрове към университети, а стажантските й програми са сред най-търсените от студентите с икономически специалности.


Изи Кредит е социално отговорна компания и вярва, че корпоративният сектор в България трябва да е социално отговорен и да допринася за положителното развитие на страната и обществото. Компанията има и следва своя програма за корпоративна социална отговорност, като подкрепя широк спектър от социални каузи и проекти, в това число дарения за домове за деца и възрастни, изграждане на детски площадки, инвестиции в образование и наемане на безработни хора с добър потенциал, много от които развиват успешна кариера като кредитни консултанти.

Научете повече за социалните проекти на компанията тук.